skip to Main Content
Helleogknud-omos

Hvem er vi?

Mansfeld & Nordved blev stiftet den 1. marts 2017 og er dermed en ny spiller på det danske marked. Det samme kan man ikke sige om de to stiftere.

Helle Nordved

”Jeg startede min karriere i IT-branchen hos Oracle og SAP, hvor jeg udførte analyser vedr. kompetencegab hos virksomheder, der investerede i større IT løsninger. Motivationen for at udvikle organisationer og sikre de rette medarbejdere drev mig over i headhunterbranchen, hvor jeg siden 2006 har løst stillinger fra CIO/CTO-level til senior specialister.

Jeg holder mig opdateret på udviklingen inden for teknologi og IT for derved at kunne lokalisere kandidater, der matcher virksomhedernes udfordringer. Jeg har løst stillinger i stort set alle brancher, da kompetencer indenfor IT og teknologi ofte kan overføres mellem brancher.

Der er mange dimensioner kandidaterne skal matche i dag i forhold til de krav og ønsker, som kunderne har. De krav kan jeg omsætte til kandidater og derved lave ”push-back” til kunden og sikre realistiske forventninger.

I dag, hvor IT og teknologi spreder sig ud i hele organisationen, er der stor efterspørgsel på forretningsorienterede IT profiler, som kan agere mellem IT og forretning. I kraft af mit store netværk har jeg løbende tæt dialog med sådanne profiler.”

Mob. 22197391
hn@mannor.dk
Profil på LinkedIn

Knud Mansfeld-Giese

”Min erfaring med rekruttering stammer oprindeligt fra A.P. Møller, hvor jeg som HR Business Partner supporterede de globale kommercielle afdelinger. Mine ansvarsområder havde fokus på rekruttering, fastholdelse og udvikling samt generel sparring og rådgivning af ledelsen af de enkelte forretningsområder.

Siden hen kom jeg til revisions- og konsulentfirmaet PricewaterhouseCoopers, hvor jeg som konsulent løste opgaver inden for Search & Selection for selskabets mange nationale og internationale kunder.

Som medstifter og Partner i Wingmanager, Lisberg, Momentum Consulting og nu Mansfeld & Nordved har jeg været med til at drive og udvikle konsulent-virksomheder kommercielt, fagligt og ledelsesmæssigt.

Med årene har jeg opbygget et vidtfavnende netværk, der dækker de fleste brancher og fagområder, og som i det daglige er mig til stor hjælp.

Min force er uden tvivl leder- og specialiststillinger inden for økonomi og regnskab samt HR, jura og logistik, men kontakt mig såfremt du har behov for sparring eller ønsker et oplæg på en konkret opgave.”

Mob. 30927121
kmg@mannor.dk
Profil på LinkedIn 

Kontorer

Mansfeld & Nordved har til huse i Hellerup med nem adgang til tog, bus og motorvej. Herfra dækker vi hele landet.

Kontakt os for en diskussion af stillinger I måtte ønske assistance til at få besat.

Mansfeld & Nordved
Tuborg Boulevard 12
2900 Hellerup

Se kort og kørselsvejledning

Back To Top